Bejelentés


Főnixcsarnok Wargame - Makett


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


“Fehervaru rea meneh hodu utu rea… #3”

A székesfehérvári Főnixcsarnok szervezésében 2011 Február első hétvégéjén (szombaton és vasárnap) megrendezésre kerül az 3. Hadvezérek És Taktikák (H.É.T) wargame találkozó és verseny. A két napos rendezvényen mindenki harcba küldheti seregeit: akár az öreg világ generálisát, akár a hiperűr ösvényeit taposó harcedzett hadurat, akár Immoren harcos varázslóinak egyikét irányítva aprítod az ellent, valamint bemutatkoznak Malifaux rémálomban élő teremtményei is!

Péntek délután várunk mindenkit a Főnixcsarnokban, zárásig szabadjátékra, edzőmeccsekre lesz lehetőség, baráti olvasgatásokra, stb ;)

A szombati napon egész napos versenyeket rendezünk, első szekciója a Fantasy kategóriát öleli fel, párhuzamosan a Warmachine / Hordes küldetésekkel, míg a csaták végeztével szabadjátékra és a másnapi 40k edzőjátékokra lesz lehetőség.

Vasárnap a 40k megszállottjai bizonyíthatják rátermettségüket és kamatoztathatják stratégiai érzéküket. Velük együtt a horror szabadul el Malifaux létsíkján! 

Fantasy esetén 1500 pontos sereggel lehet indulni, 3 fordulós küldetéseket teljesítve lehet elhódítani a H.É.T. vezéri hely egyikét. 40k esetén is 1500 pontos sereggel tervezzetek, szintén 3 fordulót teljesítve lehet a H.É.T. vezérek közé kerülni. WM/Hordes esetében 3 küldetést teljesítve 35 pontos párbajok végén emelkedik ki az utolsó a H.É.T. vezérei közül. Malifaux esetében XY pontból kell a rémálmokat megalkotni.

Nevezési díj: 1500 Ft/játék,
(a nevezés egyben tombola is! Sorsolás vasárnap délután)

Díjazás: a 2. és 3. helyezettek értékes ajándékokat kapnak (mindegyikőjük a saját játékrendszeréhez kapcsolódót), az első helyezettek H.É.T. vezéri trófeát 
vihetik haza.

Nevezési határidő 2011 Február 1. éjfél!

Helyszín:
Székesfehérvár, József Attila Kollégium Széchenyi út. 13. Színházterem
TÉRKÉP

Vonatkozó fórumtopikok:
Inkvizítor
RPG.hu

Küldetések:
Fantasy

40k

Warmacine / Hordes

LOTR 

 

JELENTKEZÉSI LAP

NEVEZŐK LISTÁJA


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!