Bejelentés


Főnixcsarnok Wargame - Makett


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.










 MEGÉRKEZETT az új Trumpeter és HobbyBoss szállítmány! Rendkívül kedvező áron kínáljuk mindkét gyártó termékeit, a választék minden eddigit felülmúl! Cool

Hogy a nyári melegben ne kelljen kimozdulni a légkondícionált munkaasztal mellől, a Főnix-csarnoknál rendelt árukat INGYENESEN postázzuk az ország bármely területére! Annyit kérünk, hogy legalább 1000 Ft értékben rendeljetek. Az akció augusztus 31-ig tart! :)

 

   Games-Workshop termékek érkeztek a boltba - blisteres figurák, festékek, eszközök akciós áron a készlet erejéig!

AIRFIX újdonságok érkeztek a boltba!

Magyar matricás MiG-15bis, Jak-9, Spitfire MkIXc, Me-109 G6 finnish afterwar scheme, Churchill bridge layer, DUKW, Wasa hajómakett, stb. Készletben kapható Northrop F-5E, Harrier Gr.3 Falkland, stb. Ismét teljes választékukban kaphatók a nagysikerű MiniKit-ek teljes sorozata.

 

Februári Warmachine akció a Főnixcsarnokban! 5.000 Ft feletti rendelés esetén 15%, 10.000 Ft felett 20%, 18.000 Ft feletti rendelés esetén 23% kedvezmény! A rendeléseket a bolt emailcímére írásban kérem leadni! Más kedvezményekkel nem vonható össze! Az ajánlat csak február hónapban leadott megrendelésekre vonatkozik!

TÉLI ÉJEK ÁRMÁNYAI
WARMACHINE / HORDES MK2 VERSENY
A FŐNIX-CSARNOKBAN!

Versenykiírás

INFINITY alapdobozok érkeztek a boltba, bevezetési akcióban 10% kedvezménnyel! Ismerd meg az aprólékosan kidolgozott figurákat és a velük játszható gyors, pörgős játékrendszert!

 

Megérkezett a Hobby Boss Mi-24! A hozzá kapható magyar matricával máris egy gyönyörű hazai madár kerülhet a gyűjtők asztalára! Szintén kapható a gyártó EasyKit családjának TELJES választéka, köztük pl magyar matricás Messer Bf-109G! Ideális ajándék kezdőknek, gyermekeknek vagy csak egyszerűen kevés szabadidővel rendelkező haladóknak éppúgy, mint a jó alapot kereső profi "faragóknak".

DRAGON harcjárművek, SMER makettek, Revell C-17 Globemaster érkeztek a boltba, valamint bővítettük a 30 ml-es pigmentporok kínálatát!

Októberben kerül megrendezésre a II. Főnix-kupa.
W40k seregek összecsapására kerül sor a hónap folyamán!
A nyerteseket a bolt jutalmazza vásárlási kedvezményekkel. Érdemes indulni!
Részletek, küldetések

 
Kifutó RODEN termékeinkre folyamatos 30%-os kedvezmény!!!
 
1/48-as méretarányú MasterCraft JAS-39 Gripen teljes magyar matricakészlettel 20% kedvezménnyel a készlet erejéig!

 












Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!